Bedrijfsprofiel

Alarma33 is gespecialiseerd in het advies verlenen binnen de beveiligingssector. Of het nu gaat om inbraakbeveiliging, toegangscontrole of cameratoezicht – voor consultancy over security management bent u bij Alarma33 aan het juiste adres.

Het is de missie om te adviseren over de nieuwste beveiligingstoepassingen en nieuwe technologieën gericht op de toekomst. Deze visie wordt gedragen door Alarma33 en zich daarin te blijven specificeren en onderscheiden.

Naar deskundig advies in de veiligheidssector is enorm veel vraag. Ons antwoord hierop is Alarma33, een bedrijf met zeer ruime expertise op het gebied van gedifferentieerde toepassingsgebieden in de beveiliging van mensen en gebouwen. De belangrijkste taak ligt in het adviseren in complete security managementsystemen.

Het onafhankelijke advies concentreert zich op duidelijke of verborgen tekorten in het beveiligingssysteem. Elke sector wordt daarbij afzonderlijk doorgelicht, zodat oplossingen voor mogelijke hiaten snel geïmplementeerd kunnen worden en er een sluitend beveiligingssysteem ontstaat.